İtalyan Mucit Ekin Çemberlerinin Ücretsiz Enerji Üretme Modelleri Olduğunu Düşünüyor

13.08.2019
1.756
A+
A-
İtalyan Mucit Ekin Çemberlerinin Ücretsiz Enerji Üretme Modelleri Olduğunu Düşünüyor

Ekin çemberleri, özenle hazırlanmış bu şekiller çiftçilerin tarlalarında bulundu. Ardından dünya genelindeki insanları etkilemeye devam etti. Bazıları planlanmış aldatmacalar içermesine rağmen diğerleri hala açıklanamadıklarını, gizemlerini ve gerçekliklerini koruyorlar. Yetmişlerin yazında güney İngiltere’deki kırsal kesimde görüldüğünde ekin çemberleri ünlü olmaya başladı. O zamandan beri daha fazla üzerlerinde durulur hale geldiler. Bazı insanlar bu karmaşık geometrinin daha yüksek bir zekadan, bu dünyaya ait olmayan bir yerden ya da zaman yolcularından gönderilmiş mesajlar olduğuna inandılar. Bir İtalyan mucit Umberto Baudo ise ekin çemberlerinin insanlık için yeni teknolojinin veya ücretsiz enerjinin sırlarını vermiş olabileceğine inanıyor.

“Ekin Çemberleri: Dünya’nın Değişiminin Habercisi” ismiyle 1991’de Alick Bartholomew tarafından bir kitap yayınlandı. Kitap ekin çemberlerinin bir insan zekasından gelmediğini bunun fiziksel dünyanın ötesinden mesajlar olabileceği fikrini açıkladı. Bu oluşumlar yeni ileri düzey teknoloji için sır vermek istemiş olabilir. Kitapta, tarihçi ve fizikçi olan bir İngiliz Isabelle Kingston ekin çemberlerinin ortaya çıkmış bir moleküler yapı olduğunu ya da bir gün araştırmacılar tarafından ortaya çıkarılacak enerjinin yeni hali için detaylı bir plan olduğunu iddia ediyordu.

Aynı yıl iki İngiliz (Doug Bower ve Dave Chorley) yüzlerce ekin çemberi oluşturmak için kredi almaya geldi. Daha fazla ekin çemberi keşfedildikçe bunların uzaylılardan gelen mesajlar olabileceği fikri devam etti.

Ekin çemberleri planlanmış bir mesaj ise nedir o?

2008’de Umberto Baudo ekin çemberlerini bir ilham kaynağı gibi kullanmaya karar verdi. Nikola Tesla’nın son hedeflerine benzer şekilde, ücretsiz enerji kaynağına ait gönderilmiş bir mekanizma taslağı olabileceğine inandı. Baudo’nun çalışmaları Tesla’nın ücretsiz enerji çalışmaları gibi belirsiz kaldı ama şimdi araştırmacı Pedro M. Duarte’nın yaptığı bir çeviri sayesinde aşağıdaki videodaki İngilizce altyazı ile bulgularına bakabiliyoruz.

Baudo bazı ekin çemberlerinin aldatmaca olduğunu kabul ediyor olsa da bulunan yüzlerce resim arasından özgün enerji üretme sistemi olduğuna inandığı oluşumları seçti. O bu oluşumların makinenin dişleri gibi çalışabileceğini ispatladı.

“2008’den beri mutlaka gezegenin tamamına yetecek kadar ücretsiz enerji üretmenin veya bunun yerine küçük bir miktar enerji karşılığında büyük miktarda para ödemenin mümkün olduğunu anladım.” dedi Baudo.

Umberto Baudo tuhaf bir çekirdeği görüntüleyen bir bilgisayar simülasyonu üzerinde çalışıyor

Umberto Baudo tuhaf bir çekirdeği görüntüleyen bir bilgisayar simülasyonu üzerinde çalışıyor

Baudo’nun ilk deneyinde manyetik motorlar oluşturma girişiminde bulundu. Prototipler ekin çemberleri oluşumlarındaki çemberlerin dizilimlerinden baz alındı. Çalışmaları manyetik sistemden merkezkaç kuvveti sisteminin kullanımına kadar sürdü ve bilgisayar simülasyonlarını kullanarak test etti. Simülasyonlar şekillerin yüksek hızda dönderildiğinde ne olacağını, mekanizmaların (mıknatıslar, yaylar ve zincirler) yer çekiminin ve denge ağırlığının değişkenlerini hesaba katarak veya katmayarak enerji üretimini görmesini sağladı.

Baudo dünya dışından ekin çemberleri vasıtasıyla iletişime geçmeyi seçmek için bir sebeplerinin olduğuna inanıyor.

“Ekin çemberlerinin bir mesajın en iyi şekilde ifade edilmiş hali olduğunu anlamak çok önemlidir çünkü bir resim yoluyla kelimelerden daha fazla iletişim kurabilirsiniz.”, “… özellikle de gönderilen kimse bizim dilimizi konuşamıyorsa.”

Mucit dönüş sistemlerinde birçok ekin çemberi oluşumundaki şekillerin tuhaf çekirdekler etrafında döndürebileceğini buldu. Bu çekirdeğin dairesel şekiller etrafında dönmesi momentum oluşturuyordu.

Pedro M. Duarte’den İngilizce altyazıyla Umberto Baudo’nun deneylerini ele aldığı aşağıdaki videoyu izleyin.

https://youtu.be/no8wX_AWlW0

Aşağıdaki ikinci bölümde, Baudo ekin çemberlerinin merkezkaç kuvvetinin kullanımının örnekleri olduklarına ve onların anlamlarını çözdüğüne inanıyor. Değişiklikler ile bir yaya ek eklenmesiyle makine kapatıldıktan sonra bile momentum oluşturmaya devam eden mükemmel modeller oluşturduğunu söylüyor. Tüm merkezkaç kuvvetleri sayesinde…

“Çalışmalardan ve araştırmalardan birkaç yıl sonra sürekli bu resimler aklımdaydı. Bence sonunda bu ekin çemberlerinin ana kısmını anlamak için bir anahtar buldum. Bu ana anahtar aslında bir şeyi anlamak içindi: Merkezkaç kuvveti. Aynen böyle!”

Bilgisayar simülasyonu modellenmiş dönüşlerde olduğu gibi gittikçe artan enerji çıkışını gösteriyor

Bilgisayar simülasyonu modellenmiş dönüşlerde olduğu gibi gittikçe artan enerji çıkışını gösteriyor

Dairesel dişliler, yay tam gerilmeye ulaşıncaya kadar yavaşça döner.

“Sürekli sabit bir yolda hız yay maksimum değerlerine ulaşıncaya kadar artacak. O esnada dengede tutulacak.”

Birçok insan şüphe içinde olsa da o bu sistemlerin termodinamiğin ilk ilkesine karşı çalışacağına ve bu durumun izole edilmiş sistemin toplam enerjisinin sabiti olduğuna inanıyor. Bunun yerine simüle ettiği makine hızlanmaya devam ederken diskin tuhaf çekirdeği oval bir şekilde bozulduğu görülüyor.

https://youtu.be/y56jylqrjvw

3 . bölümde Umberto Baudo merkezkaç motorlarının mekaniğini 3 boyutlu oluşturmak için bilgisayar simülasyonlarının ötesine geçmiştir. Metalin kesilmiş parçalarını test etmek için yaptığı takım çalışmasını görüyoruz. İngilizce videonun sonuncusunda iletişim kurduğu Amerika’dan bir uzmana bulgularını anlatıyor. Buradan sonra ne olacağını merak ediyoruz.

Umberto Baudo bilgisayar simülasyonlarının 3D versiyonlarının yapımı üzerinde çalışıyor

Umberto Baudo bilgisayar simülasyonlarının 3D versiyonlarının yapımı üzerinde çalışıyor

Umberto Baudo’nun tasarımına ne oldu? Eğer başarılı olduysa kesinlikle biz onun hakkında bir şeyler biliyor olurduk değil mi? Ancak dünyaya ücretsiz bir enerji kaynağı sağlamak ekonomilerin enerji sağlama yoluyla çalışan bir dünyada buna inanılmaz bir şekilde karşı çıkılacaktı. Sınırsız ve ücretsiz enerjinin kaynağını bulmak küresel ekonomiyi değiştirecek ve insanların enerji faturalarını ödemek için sonsuz işgücü ihtiyacından kurtaracaktır.

Baudo’nun son bulguları ekin çemberleri gibi efsane mi olacak? Nikola Tesla’nın insanlara ücretsiz enerjiyi ulaştırma planları gibi? Ya da bunun mümkün olabileceğini düşünecek kadar iyimser miyiz? Ekin çemberleri umudumuzu canlı tutmak isteyen insanlar tarafından özenle hazırlanmış aldatmacalar mı?

https://youtu.be/Yqq3biZKZfI

https://www.ancient-code.com/italian-inventor-believes-crop-circles-are-models-for-generating-free-energy/

Hüseyin Sinan KELEŞTEMUR
Hüseyin Sinan KELEŞTEMUR
Ben Hüseyin Sinan Keleştemur. 2004 yılında Elazığ’da doğdum. İlkokulu Kayseri’de,ortaokulu Kütahya’da tamamladım. Şu an Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinde 9. Sınıf öğrencisiyim. Birçok ilgi alanım olduğundan dolayı henüz üniversitede hangi bölümü okuyacağıma karar veremedim. Basketbol oynamayı ve koleksiyon yapmayı seviyorum. İlgilendiğim konular: Astrobiyoloji, Astrofizik, Astrojeoloji, Teorik Fizik, CRISPR Teknolojisi, Mikrobiyom, Küresel Geometri, Topoloji, Yapay Zekâ, Fizikokimya, Robotik, Anatomi, Filoloji, Lengüistik, Görüntü İşleme, Makine Öğrenimi, Derin Öğrenme, Deepfake, Siber Güvenliği, Kriptoloji, Blok Zinciri…
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.